NOVOSTI - DEŠAVANJA

Oбавештење о стању рачуна

23.04.2021.

Поштовани корисници,

ЈКП „Обреновац“ увело је новине у пословању како би својим корисницима олакшало доставу и увид у стање на рачуну.

Новине се односе на следеће:

• Слање рачуна електронском поштом.
За коришћење ове услуге пријавите се на mojracun@jkpobrenovac.org.rs и пошаљите нам Вашу шифру потрошача, име и презиме, адресу објекта, адресу електронске поште на коју хоћете да Вам шаљемо рачуне и број контакт телефона;

• На интернет презентацији ЈКП „Обреновац“ Обреновац, www.jkpobrenovac.org.rs у одељку „Мој рачун“ проверите стање Вашег рачуна и одштампајте рачун за месец који желите. Да би могли да користите ову услугу потребно је да креирате налог.

Oбавештавамо Вас да сви корисници из категорије домаћинства остварују попуст од 5% у наредном рачуну уколико до датума рока за уплату измире укупне обавезе из претходног периода за услугу изношења и депоновања смећа.
Уплату рачуна без провизије корисници могу остварити на благајни предузећа која се налази у улици Цара Лазара 3/1 (радно време радним даном од 07:00-15:00 часова – локација код Сточне пијаце) и благајни у Услужном центру на адреси Војводе Мишића бр. 195 радним даном од 07:00-19:00 часова и суботом од 07:00-14:00 часова.

​Корисници који имају одобрен попуст за основне комуналне услуге (социјално угрожени или као учесници рата) исти могу остварити уколико редовно до краја текућег месеца измире све своје обавезе према комуналном предузећу.

​Овом приликом апелујемо на све наше кориснике да редовно измирују своје обавезе према ЈКП „Обреновац“ Обреновац или се обрате предузећу ради склапања споразума на рате уколико имају дуговања из ранијег периода, чиме ће допринети даљој нормализацији функционисања комуналног система на територији наше општине.

​Корисник може у комуналном предузећу да поднесе рекламацију на обрачун комуналних услуга у писаној форми на месту за пријем реклaмација (у дирекцији ЈКП “Обреновац” Обреновац, Цара Лазара 3/1, Обреновац), или путем е-mailа (jkpobrenovacinfo@magnetplus.net) најкасније у року од осам дана од дана када му је достављен обрачун, тј.рачун.

​Пријаву изношења кабастог отпада можете извршити на тел. 064/8312-596.
Прве суботе у месецу износи се из следећих Месних заједница: II МЗ, III МЗ, Рвати, Бело поље, Дудови, Забрежје, М.Моштаница, Барич, а друге суботе у месецу из осталих Месних заједница које су у обухвату изношења отпада.

​За све остале информације: Централа ЈКП “Обреновац”, Цара Лазара 3/1: 011/8721-815, као и путем бесплатног телефонског броја 0800/000-887.